Kuinka poistaa Google Maps aikajana käytöstä?

Google Maps Tuki Suomi
Google Maps Tuki Suomi

Haluatko olla osa planeettaa, joka on parhaalla mahdollisella tavalla riippuvainen teknologiasta ja internetistä? Jos vastauksesi on kyllä, sinun on opittava käyttämään erilaisia sovelluksia ja verkkosivustoja, jotka ovat saatavilla nykyään. Teknologisen kehityksen avulla maailmalle on tuotu monenlaisia ohjelmistoja.

Yksi tehokkaimmista koskaan törmänneistä on kuitenkin Google Maps. Se on navigointi sovellus, jonka monikansallinen teknologiayritys Google toi markkinoille, jotta käyttäjien olisi helppo vierailla uusissa paikoissa. Tästä syystä sinun tulee muistaa tietää enemmän siitä, kuinka tämä hyödyllinen ohjelmisto voi muuttaa matkasi kulkua huomattavasti Google Maps tuki tiimin avulla.

Voit käyttää sen lukuisia mahdollisuuksia oppiaksesi lisää uusista paikoista, matkustaaksesi uusille alueille ilman fyysistä karttaa, etsiäksesi tietoja uusista paikoista jne. ilman vaikeuksia.

Onko tämä ensimmäinen kerta, kun olet yrittänyt selvittää, kuinka voit asentaa ja hyödyntää laitteellesi huippuluokan navigointi sovelluksen, kuten Google Maps, tarjoamia useita palveluita? Jos vastauksesi on kyllä, et ehkä ole varma mitä tehdä tai mistä aloittaa.

Tarkoittaako se kuitenkin, että sinun on luovuttava? Ei. Tämä johtuu siitä, että Google Maps tekninen tuki tiimi on käytettävissä koko päivän opastamassa sinua tarpeidesi mukaan. Sinun tarvitsee vain soittaa, lähettää tekstiviestejä, lähettää sähköpostia tai keskustella livechatissa heidän kanssaan aina kun sinulla on aikaa.

Muutakin vaihetta voit noudattaa, jos haluat poistaa Google Maps aikajanan käytöstä. Katsotaanpa niitä nyt:

  • Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on ladata ja avata Google Maps sovellus
  • Kun pääikkuna avautuu eteesi, napauta löytämääsi profiilikuva kuvaketta
  • Valitse sinulle tarjotuista vaihtoehdoista Lisää-painike ja paina sitten Asetukset ja yksityisyys ruutua
  • Löydät uudelta sivulta välilehden nimeltä Sijaintihistoria, napauta sitä
  • Poista aikajana käytöstä poistamalla se käytöstä

Soita Google Maps Suomi tukinumeroon saadaksesi lisätietoja tästä näkökulmasta.

Popular posts from this blog

Kuinka ottaa Google Maps ilmoitukset käyttöön?

Kuinka ottaa Google Maps aikajana käyttöön?