Kuinka muuttaa Google Maps etäisyys yksiköitä?

Google Maps Suomi Asiakaspalvelu
Google Maps Suomi Asiakaspalvelu


Oletko yksi monista ihmisistä planeetalla, joka käyttää teknisiä laitteita selviytyäkseen päivästä? Jos vastauksesi on kyllä, tiedät jo, että jos haluat saada parhaan hyödyn tekniikasta ja Internetistä, sinun on investoitava asianmukaisiin sovelluksiin kunnolla.

Vaikka nykyään on saatavilla useita ohjelmistoja, Google Maps on yksi tärkeimmistä. Se on eräänlainen navigointi alusta, jonka on luonut useita teknologia organisaatioita nimeltä Google auttaakseen käyttäjiään.

Koska tämä sovellus tarjoaa sinulle ajo-ohjeita ja tietoja, voit käyttää sitä kaikentyyppisiin tarkoituksiin, kuten reittien etsimiseen, reaaliaikaisten liikenneolosuhteiden tarkistamiseen, yritystä koskevien lisätietojen saamiseen jne. Tämän vuoksi sinun tulee yrittää parhaasi saadaksesi lisätietoja sen toiminnasta Google Maps tuki tiimi avulla.

Käytkö läpi haastavaa ajanjaksoa yrittäessäsi ymmärtää, kuinka voit asentaa tehokkaan navigointi alustan, kuten Google Maps, ja rekisteröityä siihen tietokoneellesi, kannettavalle tietokoneellesi tai älypuhelimellesi? Jos näin on, et ehkä ole varma, kuinka voit varmistaa, että teet kaiken oikein.

Tällaisina aikoina voit puhua Google Maps teknisen tuki tiimi kanssa ja pyytää heitä opastamaan sinua onnistuneesti. Se on joukko ammattilaisia, jotka on koulutettu perusteellisesti, joten voit luottaa heihin. Muutoin voit muuttaa Google Maps etäisyys yksiköitä muutamalla vaiheella. He ovat:

  • Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on avata Google Maps  sovellus valitsemassasi laitteessa
  • Kun pääikkuna avautuu, napauta profiilikuva kuvaketta näytön oikeassa yläkulmassa
  • Napauta Asetukset ruutua uudesta ponnahdusikkunasta, joka tulee näkyviin edessäsi
  • Saat uuden luettelon vaihtoehdoista, selaa niitä ja valitse Etäisyys Yksiköt
  • Muuta sitä vastaavasti ja tallenna muutokset

Voit soittaa Google Maps Suomi asiakaspalvelu numeroon, jos et suorita mitään yllä olevista vaiheista.

Aiheeseen liittyvä artikkeli:

Kuinka kirjautua ulos Google Mapsista?

Popular posts from this blog

Kuinka ottaa Google Maps ilmoitukset käyttöön?

Kuinka poistaa Google Maps aikajana käytöstä?

Kuinka ottaa Google Maps aikajana käyttöön?